The iCon Innovation Centre

‘Consarc’s team were exceptionally well integrated. They exuded confidence, listened carefully and answered our questions cogently. The team leader was inspiring. The assessors thought the building would make a dramatic presentation to the urban context and were very impressed by the passive sustainable design approach, combined with low energy strategy. The believed they had met a team they could work with.’

This was what head RIBA judge Niall McLaughlin said on awarding us the commission to build this imaginative building. The project formed the start of a visionary civic and regionally led master plan in the East Midlands to create a new town edge for Daventry with reinstated canal and lock, college campus and housing.

View case study

The iCon Centre

The iCon Centre

The iCon Centre

The iCon Centre

The iCon Centre