Agricultural & Horticultural Board

Workplace consultants to the AHDB in the creation and optimisation of their new HQ in Warwickshire.

Having undertaken a number of staff workplace surveys and studies we undertook individual interviews with 30% of the 300 staff to inform workplace change, new methods of working, improved systems and to seek consultation on the design brief concepts.Being single tenants the AHDB were able to maximise the central atrium and reception spaces (that would form interconnecting spaces in the event of multi-tenancy) and create a combined reception, waiting and coffee bar operation at ground floor and open kitchen-servery space at first floor. The result is an open and inclusive space with equality of accommodation for departments whilst providing unique identities for different functions.

View case study

AHDB HQ

AHDB HQ

AHDB HQ

AHDB HQ

AHDB HQ

AHDB HQ

AHDB HQ